3 Wow hos Betsson

3 Wow är en traditionell skraplott som du hittar på Betssons hemsida, ett skrapspel som kan göra dig till miljonär. Om du föredrar skraplotter som har snygga teman inte kostar mer än du vill göra av med och vill få bra support från sajtens personal så ska du definitivt testa 3 Wow.

Reglerna för att spela skraplotten 3 Wow är mycket enkla, om du vill börja med att pröva spela gratis för att förstå hur spelet fungerar så väljer du först att spela på skoj. Då kan du skrapa hur mycket du vill så att du känner dig hemma med lotten innan du börjar spela för riktiga pengar. Sedan är det bara att växla till läget där du spelar för riktiga pengar och välja hur mycket du vill satsa med plus- och minus-knapparna. Sedan väljer du en skraplott av de tio som finns att välja mellan och skrapar, antingen ett fält i taget eller klicka på skrapa alla för att se din vinst. Om du vinner kan du skrapa vinstfördubblaren och har du då riktig tur kan du vinna riktigt stort.

Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid. Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att satsa så lite som 5,50 kronor och ända upp till så mycket som 225 kronor per lott, ju mer du satsar desto större pengar kan du vinna. Dessutom finns det en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor för dig som är riktigt tursam!