Extraspel

extraspelExtraspel.com påbörjade sin resa till framgång år 2005, i dag erbjuder de sina kunder en rättvis, säker och underhållande sajt med skraplottspel och har fullständiga rättigheter och licenser. När du spelar på extraspel.com kan du alltid vara säker på att spelet är rättvist, när du vinner så vinner ju också dem en spelare som vill göra reklam för dem.

Vad kan man spela där?

Här kan du spela allt från roliga och klassiska skraplotter till slotsspel och videoautomatspel. De har ett brett utbud som garanterar de flesta spelare en rolig och spännande stund framför datorn. Eftersom att sajten är så pass ny har man verkligen tänkt på användarvänlighet och det är inte svårt att förstå hur man ska göra för att spela. Dessutom kan du chatta med chattvärdar om det är något du inte förstår och deras kundtjänst är fantastiskt bra. Företaget bakom sajten har verkligen satsat på allt och det märks.

Här spelar du alltid säkert

När du spelar på extraspel.com så kan du vara helt säker, all information som du överför till dem online skyddas av den senaste tekniken genom SSL. All personlig data som du ger dem kommer alltid att förvaras säkert och vara helt konfidentiell, dem lämnar aldrig ut uppgifter till en tredje part.

Transaktioner

När du vill sätta in pengar för att spela på extraspel.com finns det flera olika möjligheter att välja mellan. Utbetalningar går snabbt och alla kreditkortsöverföringar hanteras av NG International Ltd. Som har ett mycket bra och säkert överföringssystem, kanske det bästa som finns på marknaden.

Detta är verkligen en spelsajt värd att prova på, den passar kanske framförallt dig som är nybörjare när det gäller att spela på nätet. Detta eftersom att man verkligen kan prova på alla sorters spel i lugn och ro och i ett användarvänligt format.

Gå till Extraspel.com!