Massa gratis från Lyckobingo

skraplotter från lyckobingoAtt spela bingo online med Lyckobingo är både roligt och enkelt att göra. Bingo är ju som bekant ett bra sätt att både göra nya bekantskaper och tjäna en extra slant. När du spelar hos Lyckobingo kan du känna dig trygg och säker på att du spelar hos en säker bingosajt. De erbjuder support online 24 timmar om dygnet, bingospel och chattrum där man kan träffa kompisar eller nya vänner och ha roligt. Du spelar bingo på ett bekvämt sätt hemifrån när du spelar online, Lyckobingo är ett av de största bingorummen på nätet idag.
När du spelar hos dem kan du vara säker på att allt spelande, alla insättningar och uttag sker på ett säkert sätt. För att spela behöver du bara registrera dig med hjälp av formuläret på sajten, då väntar dig en hel drös med bra erbjudanden.

Erbjudanden från Lyckobingo

  • Varje dag kan du vinna upp till 100 000 kronor på Lyckobingos egen skraplott! Varje dag får du som spelare en gratis skraplott att spela. Så vinner du inte idag, kanske du vinner imorgon.
  • Alla nya medlemmar hos Lyckobingo får två stycken biobiljetter! Den här kampanjen gäller de nya medlemmar som inte gjort sin första insättning ännu. För att få biobiljetterna måste du bli medlem, göra en insättning på 200 kronor till ditt konto samt spela bingo för minst 200 kronor under denna period.
  • Alla nya medlemmar hos Lyckobingo får en välkomstbonus på 50 kronor! När du blir medlem får du alltså denna välkomstbonus, med den kan du prova på att spela bingo innan du gör din första insättning.
  • I skrivande stund dubblar Lyckobingo din första insättning! Med denna kampanj kan du få upp till 1250 kronor i bonus, det enda du behöver göra är att sätta in pengar för första gången på ditt spelkonto. På andra insättningen får du dessutom 50 % bonus upp till 600 kronor. Läs vidare på Lyckobingos hemsida för specifika villkor.

Skraplotter från Unibet

unibetDen första skraplotten tillverkades och såldes i Massachusetts, USA redan 1974. Sedan dess har miljontals människor köpt skraplotter för att få lite spänning i vardagen och samtidigt få en möjlighet att vinna lite pengar. Skraplotter är turspel, vilket innebär att det är slumpen som avgör om man vinner eller inte. En skraplott är ofta tillverkad av papper och en del av lotten är täckt av ett ogenomskinligt skikt som man skrapar bort för att se ifall man vunnit. Under skrapskiktet finns ett antal symboler, vanligen pengasymboler. För att vinna krävs det i de flesta fall att man skrapar fram tre likadana symboler. Ifall man exempelvis skrapar fram tre likadana pengasummor så vinner man det beloppet. På en del lotter finns även extra skrapfält där man får chans till extravinster eller får chans att dubbla sin vinstsumma. Det vanligaste är att man vinner pengar, men vissa lotter kan även ha resevinster eller varuvinster, som bilar. Under de senaste åren har skraplotterna utvecklats och idag kan man också köpa skraplotter på nätet eller via mobilen. Man kan också prenumerera på skraplotter och få hem ett visst antal lotter varje månad direkt till brevlådan. Digitala skraplotter är de skraplotter som man köper på nätet. Det finns många olika spelbolag som säljer skraplotter online och Unibet är en av de mest populära sajterna för dig som gillar att skrapa lotter.

>> Gå till Unibet!


Unibets
skraplott heter Scratch Card. Lotten finns med fyra olika insatsnivåer och de kostar från 0,5 euro upp till 5 euro per lott. Lotterna har stora vinstchanser – Unibet betalar faktiskt ut 79 procent mer i vinstpengar för sina skraplotter än Svenska Spel gör för sina Trisslotter. På alla fyra insatsnivåer finns också en jackpot att vinna. För att vinna på Scratch Card gäller det att skrapa fram tre likadana pengasymboler. Om du vinner sätts pengarna direkt in på ditt konto hos Unibet.

Skraplotter från Betsson

Skraplotter är ett roligt sätt att fördriva tid, få lite spänning i vardagen och dessutom få en chans att vinna lite extra pengar. Många har nog köpt skraplotter i butiken när de har varit och handlat mat eller i kiosken när de har köpt frimärken eller lämnat in tipset. Men visste du att man även kan köpa skrpalotter på nätet? Digitala skraplotter är de lotter som man kan köpa online och skrapa direkt på skärmen. När du registrerar dig på en sajt som säljer skraplotter så får du i de allra flesta fall en välkomstbonus. Det betyder att du får en liten summa pengar insatt till ditt spelkonto som du kan använda dig av för att skrapa lotter gratis eller spela andra spel på sajten. Många av de spelbolag som säljer skraplotter online erbjuder också andra former av spel, som odds, betting, lotto, bingo och slotmaskiner. Det är enkelt att köpa skraplotter på nätet. Du kan välja mellan att själv skrapa lotten med hjälp av musen eller klicka på ”skrapa allt” så skrapas hela lotten automatiskt.

>> Gå till Betsson!

Betsson är ett av de spelbolag som säljer skraplotter på nätet. Deras mest kända och populäraste skraplott är Trio. Den innehåller 74 procent fler vinstlotter än Svenska Spels Trisslott. Triolotten kostar 25 kronor och du kan vinna från 25 kronor upp till en miljon kronor. Lotten består av ett skrapfält med nio pengasummor bakom. Du vinner om du skrapar fram tre likadana belopp. Därefter har du chans att dubbla vinsten två eller tio gånger. Datorn säger direkt till om du vunnit på lotten och sedan kommer vinstsumman direkt in på ditt spelkonto hos Betsson.Förutom Trio finns många andra skraplotter, som 3 WOW, Champagne, Love Birds, Lucky Diamonds, Scratch and Roll, Slots Pyramid och Bingo. Det finns allt från klassiska skraplotter till casinoskraplotter, fantasiskraplotter och sportskraplotter. Du kan vinna upp till 10 miljoner kronor på Betssons skraplotter.

Vad är en skraplott?

Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Den frågan har du säkert ställt dig själv ett oräkneligt antal gånger. Resor, motorbåt, lyxbil, nytt hus. Svaren är nog lika många som det finns drömmar om vad man skulle göra med så mycket pengar.

 

En modern uppdatering

Men hur når man fram till drömmarnas mål? En skraplott skulle mycket väl kunna vara vägen till uppfyllelsen av alla dina drömmar om vad du skulle göra om du vann den där miljonen. En skraplott är en modern uppdatering av de gamla hederliga lottsedlarna med den lilla skillnaden att skraplottens yta är täckt med ett ogenomskinligt skikt av plast.

 

Skrapa och vinn

Tanken är att lottköparen ska skrapa bort plastskiktet med hjälp av sin egen nagel eller någon form av redskap. När det är färdigskrapat ser man om man har vunnit något eller inte. I detta sammanhang är det viktigt att komma ihåg att varje form av lotterispel handlar om ren och skär slump. Det är slumpen som avgör om lottköparen vinner något eller inte.

 

Digital skraplott

På senare tid har den så kallade e-skraplotten, en digital skraplott för spel på internet, lanserats av många lotteriföretag. Den digitala skraplotten fungerar på samma sätt som de lotter du köper i kiosken. Den enda egentliga skillnaden är att betalningen för lotterna och utbetalning av vinster sker online via ett speciellt konto som lottköparen initialt öppnar på lotteriföretagets hemsida.

 

Vanliga skraplotter

Det finns en hel mängd olika varianter på temat skraplott. Storsäljaren Triss finns i ett flertal olika utföranden. Tia-lotter, Skrap-Bingo, Skrap-Pyramid, Skrap-Labyrint, Sverigelotten och Miljonlotten är andra vanligen förekommande skraplotter. De flesta finns att köpa hos närmaste lottförsäljare eller i digital form på nätet. Men många lockande erbjudanden om att köpa skraplotter landar också i brevlådan hos presumtiva lottköpare via så kallad direktreklam.

Skraplotten Triss

Skraplotten Triss är utan tvivel en av de allra mest populära lotterna som säljs i Sverige. Det är Svenska Spel som ligger bakom Trisslotten, vilken lanserades 1986. Precis som med de flesta andra skraplotter kan man även skrapa Triss på nätet. Är man sugen på att pröva lyckan med en digital Trisslott så surfar man lämpligast in på svenskaspel.se och sätter igång med skrapandet där. Först måste man dock skapa ett så kallat spelkonto innan man får börja skrapa Triss på sajten.

Direktsänt Trisskrap

En någorlunda rimlig förklaring till Trisslottens stora försäljningsframgång kan möjligen bestå i att man från Svenska Spels sida har fått god draghjälp i marknadsföringen av lotten från TV4. Varje morgon, lagom till frukost, sker nämligen ett direktsänt Trisskrap i Fyrans Nyhetsmorgon, ett program som troget följs av ett mycket stort antal TV-tittare. Då får en lycklig vinnare, som på sin vinstlott har lyckats skrapa fram tre TV-rutor, förutom sina redan garanterade 50 000 kronor chansen till en bonusvinst på fem miljoner kronor i ett engångsbelopp.

Månadsklöver

Har vederbörande däremot fått tre klöversymboler på sin vinstlott så handlar det, fortfarande ovanpå de redan vunna 50 000 kronorna, om det som med Svenska Spels terminologi kallas för månadsklöver. Då har den lycklige en teoretisk möjlighet att skrapa fram hela 100 000 kronor i månaden i 25 år.

Specialutgåva

Ibland, exempelvis inför julen och andra liknande större högtider, har det hänt att Svenska Spel släppt en högst tillfällig variant av Trisslotten där högsta vinsten har varit 10 miljoner kronor direkt på skrapet. Annars är den högsta vinsten på en vanlig Trisslott en miljon kronor. Den absolut vanligast förekommande vinsten när det gäller Triss är 60 kronor.

Skrapa Triss

Att skrapa Triss går ut på att man skrapar fram nio belopp. Har man turen att få tre lika belopp så vinner man de pengarna. Har man en lott med så kallat extraskrap så snackar vi tolv rutor. En Trisslott innehåller även en ruta vid sidan om skrapfältet som också ska skrapas. Där finns möjligheten att multiplicera sin eventuella vinst en, två eller tio gånger. En vanlig Trisslott kostar 30 kronor.

Storebror Dubbeltriss

Det finns även en storebror till Trisslotten som kallas Dubbeltriss. Den ser ut som två vanliga Trisslotter som sitter ihop. Vad det egentligen handlar om är att lotten är utrustad med två skrapfält. Dubbeltriss handlar om att få tre lika belopp på antingen ena eller andra skrapfältet alternativt två belopp på ena som är samma som ett belopp på det andra skrapfältet. Även storebror Dubbeltriss erbjuder spelaren möjligheten att multiplicera sin vinst. En Dubbeltriss kostar 60 kronor.

Jättetriss

Den verkliga bjässen i familjen Triss är dock Jättetriss som består av fyra skrapfält med vardera nio rutor att skrapa. Precis som med den vanliga Trisslotten gäller det att få tre likadana belopp. Du har fyra chanser att vinna och i vanlig ordning även chansen att multiplicera din vinst en, två eller tio gånger. Jättetriss får du betala 120 kronor för.

Skraplotter från Svenska Spel

Statliga Svenska Spel är den i särklass allra största aktören på den svenska spelmarknaden. Aktiebolaget Trav och Galopp (ATG), Folkspel och Spero är andra giganter på samma marknad. ATG är, som namnet antyder, ett företag som är inriktat på trav- och galoppspel, Folkspel är företaget som har skapat den mångåriga TV-succén Bingolotto medan Spero bland annat har det socialdemokratiska A-lotteriet på sitt bord.

Stöttar svensk idrott

Svenska Spel har sitt huvudkontor i Visby och är därigenom en av de största arbetsgivarna på Gotland. I motsats till sina privatägda och utländska konkurrenter på spelmarknaden står Svenska Spel under Lotteriinspektionens kontroll på grund av att det är ett statligt ägt företag. Genom detta ägarförhållande drar svenska staten årligen in en nätt summa på i runda slängar fyra miljarder kronor. Svenska Spel är också en stor bidragsgivare till den svenska idrottsrörelsen på både elit- och amatörnivå.

 

 

Välbesökt hemsida

Det var 1997 som företaget bildades genom en sammanslagning av Penninglotteriet och Tipstjänst. Idag bedriver Svenska Spel sin försäljning av lotter, spel och bingo via drygt 6000 spelombud och 2000 restauranger, pubar och spelhallar samt inte minst på nätet där den egna hemsidan http://www.svenskaspel.se är en av de mest trafikerade sidorna för nätspel.

Nätpoker

Sedan 2005 är man också en av aktörerna på marknaden för nätpoker. Det var regeringen som i ett ganska kontroversiellt beslut godkände Svenska Spels ansökan om att få bedriva nätpoker, trots högljudda protester från bland annat organisationer som bedriver rehabilitering av spelberoende. Även Statens folkhälsoinstitut instämde i denna kritik eftersom man befarade ett ökat spelberoende genom detta regeringsbeslut.

Casino Cosmopol

Svenska Spels dotterbolag Casino Cosmopol är ganska unikt i sitt slag. Det är nämligen ett statligt företag som bedriver kasinoverksamhet med bland annat roulette, Black Jack, poker och spelautomater i sina fyra kasinon i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall.

Skraplotter från Hopa.com

Om du gillar skraplotter så måste vi verkligen tipsa dig om en av de lite nyare svenska casinosajterna som är specialister på just skraplotter online – Hopa.com

Ett härligt färgglatt casino där du hittar massor av roliga spel och just det, massor av skraplottspel! Utbudet är stort, du kan spela fler än hela 50 olika skraplotter på Hopas casino och utöver det hittar du ett brett utbud av casinospel där insatserna är låga trots riktigt stora vinstsummor. Det är skaparna av den enormt populära spelsajten Scratch2Cash som byggt denna casinosajt och från det att dem slog upp portarna för bara några år sedan har dem vuxit snabbt. Idag är Hopa en av de ledande spelsajterna online för skraplotter på svenska. Deras affärsidé bygger på att erbjuda så rättvisa, säkra och roliga skraplottspel som möjligt online, något vi måste säga att dem lyckas med. För att spela här behöver du inte ladda ner någon extra mjukvara, alla spel är tillgängliga direkt i webbläsaren vilket gör att fler spelare kan spela utan problem. Hopa är verkligen ett casino för alla och det är svårt att bli uttråkad med det stora spelutbud du hittar här. Självklart hittar du klassiska populära skraplotter som 3WOW här, du kan till och med spela den mer avancerade varianten Super3WOW. Vill du spela andra spel så finns det massor av härliga slots och flera så kallade direktspel. Det är spel där du kan vinna direkt precis som på en skraplott och är en naturlig utveckling av det tänk som ligger bakom skraplottspelen.

Låga insatser – höga vinster

På Hopa väljer du helt själv på vilken nivå du vill lägga dina insatser och beroende på hur mycket du satsar räknas det ut hur mycket du kan vinna. Alltså är det helt upp till dig och ingen annan hur mycket du satsar och kan vinna när du spelar här. Därmed krävs det inte någon gigantisk budget för att spela på Hopa. I en del av de spel som erbjuds kan du dessutom multiplicera din vinst med så mycket som tio om du har tur. Något som gör att man även med en liten insats kan vinna riktigt stora pengar. Alla nya spelare får en registreringsbonus på 50 kronor och en insättningsbonus på sin första insättning som kan bli så stor som 2000 kronor. På det sättet har alla som börjar spela på Hopa samma möjligheter – rättvist spel helt enkelt. Så har vi till sist det som verkligen gör Hopa till ett riktigt paradis för dig som gillar skraplotter. Här kan du nämligen vinna jackpottvinster på skraplotter. Den största kan du vinna om du spelar Super3WOW och den ligger på hela tio miljoner kronor. Så stora jackpots hittar du inte någon annan stans på skraplotter.

Sammanfattning av Hopa

Sammantaget kan man inte säga annat än att Hopa är en riktigt bra spelsajt för dig som gillar skraplotter men även andra casinospel. Dem tar ansvar för sina spelare på ett bra sätt och erbjuder rättvist spel på alla sätt. Designen på sidan ger ett trevligt och lekfullt intryck som lockar till spel och alla kan känna sig välkomna. Det är lätt att hitta det man letar efter på sidan så navigeringen är inga problem den heller. Eftersom att man kan spela alla deras spel direkt i webbläsaren spelar det ingen roll vilken typ av dator eller operativsystem du har. Teknik och design tillsammans med möjligheten att lägga sin insats på vilken nivå man vill göra att Hopa verkligen är en spelsajt för alla som inte exkluderar någon. Allt är tillgängligt på svenska och vill du ha support finns dem tillgängliga på telefon, chatt och via e-post dygnet runt på hela 13 olika språk. När det gäller överföringar av pengar finns det flera metoder att välja mellan så att alla ska kunna hitta den som passar dem bäst.

>>Gratis skraplotter för 50 kr på Hopa.com

Scratch2Cash

Spelsajten scratch2cash.com tillhör de verkliga giganterna inom sitt område. Frågan är om det inte i grund och botten handlar en av världens absolut största webbsidor för skrapspel och skraplotter. Inom ämnet kuriosa kan det nämnas att Scratch2cash har ”ynglat av sig” i form av Hopa.com, som man alltså ligger bakom tillkomsten av.

Scratch2cash startades 2005 och var först ut på banan med att erbjuda sina besökare möjligheten att skrapa lotter online. Sedan dess har man de facto lyckats behålla sin tätposition, även om antalet konkurrenter som nafsar dem i hälarna ständigt har ökat.

Surfar man in på webbsidan, som för övrigt erbjuder mer än 35 olika skrapkortspel, så noterar man direkt att här handlar det på fullaste allvar om möjligheter till de riktigt stora vinsterna. Med en jackpott på inte mindre än två miljoner och vinst på i genomsnitt var tredje skraplott så är utsikterna till vinst ganska gynnsamma. Nya spelare erhåller 50 kronor som välkomstpresent och får dessutom 100 procent i bonus på sin första insättning av pengar på sitt spelkonto. Det betyder i klartext att man som spelare kan börja vinna storkosing på direkten utan att behöva satsa en endaste liten krona. Bättre förutsättningar får man faktiskt leta efter.

En annan positiv sak med skrapspelssajten är att man tillhandahåller en kundtjänst som är öppen och tillgänglig för spelarna dygnet runt, sju dagar i veckan. Detta betyder att hjälpen vid behov finns tillgänglig när som helst. Kundtjänsten når man via antingen telefon, email eller chat.

Att sidan till yttermera visso är snygg att se på med minst sagt proffsig layout gör naturligtvis att man som spelare attraheras ännu mer av den. Hela sidan är mycket lättnavigerad. Man märker direkt att tydlighet och lättillgänglighet är ledord för Scratch2cash. Summan av kardemumman är att Scratch2cash.com är skrapspelssajten som har satt en hög standard för alla sina konkurrenter på spelmarknaden att följa.

>>Gratis skraplotter för 50 kr på Scratch2Cash