Prime Scratchcards

prime scaratchcardsPrime ScratchCards är idag en av de ledande skraplottssajterna online. Dom använder sig av den senaste teknologin, både när det gäller kvaliteten på deras spel och deras användarvänliga och säkra webbsajt. I nuläget finns det över 50 direktspel hos Prime ScratchCrads, vilket ger spelare ett stort utbud att välja mellan.
Vissa online spelsajter kan vara något skrämmande för nya spelare, men Prime ScratchCards är en användarvänlig sajt med en väldigt kunnig och dedikerad supportpersonal. Hjälp och råd är tillgängligt 24 timmar om dygnet och varje spel har ett enkelt och innehållsrikt hjälpavsnitt. Den utmärkta grafiken och spelets jämnhet ger spelaren en riktig spelatmosfär; Prime ScratchCards är verkligen en underhållande sajt för alla spelare att spendera tid på. Varför Prime ScratchCards har blivit så populära är till stor del pga deras bra odds, deras Massiva Prime-Jackpott på upp till 10 miljoner kronor med 3 WOW!-skrapkortet, och pga av deras täta utbetalningar som gör spelet spännande. Få spelsajter kan garantera att 1 av 3 kort ger vinst, men det är precis detta Prime ScratchCards erbjuder. Betalningssystemet är snabbt och säkert och deras spelares sekretess respekteras till fullo. Prime ScratchCards är en eCogra-godkänd sajt och är licensierad av the Lotteries and Gaming Authority of Malta. Vem som helst som spelar hos Prime ScratchCards kan vara säkra på att de får en av de bästa och säkraste spelupplevelserna som finns tillgängliga på nätet.

>> Gå till Prime Scratchcards

Bra erbjudanden
Alla nya spelare får 50kr helt gratis. Ingen insättning krävs. Det är bara att registrera sig och börja spela och som sagt man har chansen att vinna stora pengar utan att ens behöva sätta in pengar.
Dessutom så får man en Välkomstbonus; 100% bonus på din första insättning upp till 2,000kr. Minimum insättning är bara 100kr.
Urval av spel
Ett nytt färglatt spel är Sakura Garden, som tar spelaren till ett klassiskt slotspel i en elegant och vacker japansk trädgård. Utbetalningar varierar från 500,000 kronor – 2 miljoner kronor med en ”Satsa Max” och ”Autospel”-funktion för dom som gillar att spela snabbt och enkelt.
Spelare som föredrar 5 reel slots, slotmaskiner med 5 roterande hjul istället för 3 roterande hjul, ska definitivt kolla in Ice Land. Detta spel har en snygg grafik och en mycket generös vinsttabell. 5-reel-slotten har 9 rader och en Prime Jackpott på upp till 2 miljoner kronor.
Ett annat roligt spel är X&O, Prime ScratchCards högteknologiska version av det traditionella Tic Tac Toe spelet (3-i-rad), som erbjuder en snabb och trevlig chans att bli en storvinnare. Också kännt som luffarschack, har denna barndomsfavorit blivit ett av de mest populära nya spelen hos Prime ScratchCards.