Scratch2Cash

Spelsajten scratch2cash.com tillhör de verkliga giganterna inom sitt område. Frågan är om det inte i grund och botten handlar en av världens absolut största webbsidor för skrapspel och skraplotter. Inom ämnet kuriosa kan det nämnas att Scratch2cash har ”ynglat av sig” i form av Hopa.com, som man alltså ligger bakom tillkomsten av.

Scratch2cash startades 2005 och var först ut på banan med att erbjuda sina besökare möjligheten att skrapa lotter online. Sedan dess har man de facto lyckats behålla sin tätposition, även om antalet konkurrenter som nafsar dem i hälarna ständigt har ökat.

Surfar man in på webbsidan, som för övrigt erbjuder mer än 35 olika skrapkortspel, så noterar man direkt att här handlar det på fullaste allvar om möjligheter till de riktigt stora vinsterna. Med en jackpott på inte mindre än två miljoner och vinst på i genomsnitt var tredje skraplott så är utsikterna till vinst ganska gynnsamma. Nya spelare erhåller 50 kronor som välkomstpresent och får dessutom 100 procent i bonus på sin första insättning av pengar på sitt spelkonto. Det betyder i klartext att man som spelare kan börja vinna storkosing på direkten utan att behöva satsa en endaste liten krona. Bättre förutsättningar får man faktiskt leta efter.

En annan positiv sak med skrapspelssajten är att man tillhandahåller en kundtjänst som är öppen och tillgänglig för spelarna dygnet runt, sju dagar i veckan. Detta betyder att hjälpen vid behov finns tillgänglig när som helst. Kundtjänsten når man via antingen telefon, email eller chat.

Att sidan till yttermera visso är snygg att se på med minst sagt proffsig layout gör naturligtvis att man som spelare attraheras ännu mer av den. Hela sidan är mycket lättnavigerad. Man märker direkt att tydlighet och lättillgänglighet är ledord för Scratch2cash. Summan av kardemumman är att Scratch2cash.com är skrapspelssajten som har satt en hög standard för alla sina konkurrenter på spelmarknaden att följa.

>>Gratis skraplotter för 50 kr på Scratch2Cash